Holtmannotarissen en KienhuisHoving gaan samen

Utrecht, 1 september 2020

Geachte kantoor relatie,

Graag leveren wij een bijdrage aan de realisatie van de doelstellingen van onze cliënten. Wij stellen kwaliteit voorop en schuwen complexe cases niet. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van externe deskundigen, zoals advocaten, om onze cliënten, naast notariële dienstverlening, verder te kunnen helpen. En juist dit netwerk biedt ons nu de mogelijkheid om verder te groeien.

Wij zijn trots om u mee te kunnen delen dat wij per 1 oktober aanstaande de samenwerking aangaan met KienhuisHoving advocaten en notarissen. KienhuisHoving is een regionaal kantoor in Enschede, met steeds meer cliënten die landelijk werken. Daarom heeft KienhuisHoving sinds 1 juli 2019 een ontmoetingsplek in Utrecht. Voor hen is het nu tijd om een volgende stap te zetten.

Voor Holtman Notarissen zorgt de samenwerking, naast groei, ook voor expertise op meerdere rechtsgebieden. De samenwerking met advocaten biedt meerwaarde voor u als cliënt.

Wat verandert er voor u?


Helemaal niets. U blijft cliënt van ‘Holtman Notarissen’ en u blijft zaken doen met de bekende vertrouwde gezichten vanuit dezelfde locatie aan de Koningslaan 62 te Utrecht. Onze dienstverlening wordt echter uitgebreid, waar u als cliënt van Holtman Notarissen van kunt profiteren.
Mocht u over deze samenwerking vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht. Graag tot snel, zodat u kennis kunt maken met onze nieuwe collega’s.

Met vriendelijke groet,

Madeleine van der Wal en Allard Schuering

Terug naar overzicht

© Holtman Notarissen, all rights reserved  |

  Website by: eResults